ONNEA ME, 85 VUOTTA

85-vuotta syyskuussa täyttävän Kulttuuripalvelun jäsenistö kokoontui maaliskuussa Majatalo Onnelaan. Uusi hallitus järjestäytyi ja iltaohjelmana kuultiin Mika Waltarin teksteistä, klassisesta musiikista ja varhaisesta jazzista koostettu Soiva Waltari -kokonaisuus.

Juhlavuoden kunniaksi on julkistettu kulttuurikokemukseen liittyvä kirjoituskilpailu Välähdys. Parhaimmistolle on luvassa rahapalkintoja ja palstatilaa Kajastuksessa. Etsi aikaa ja osallistu ihmeessä. Kilpailuohjeet löytyvät yhdistyksen internet-sivuilta.

Maaliskuun 29. päivä kirjailijavieraaksemme saapuu kirjailija ja psykologi Jussi Valtonen, jonka kolmas romaani He eivät tiedä mitä tekevät sai vuoden 2014 Finlandia-palkinnon. Gyöngyi Pere-Antikainen haastattelee Valtosta Iiris-keskuksen Braille-salissa klo 17.30 alkaen. Muita juhlavuoden kirjailijavieraita ovat Roman Schatz, Anni Kytömäki ja Sofi Oksanen.

Näkövammaisteatterin kevään produktio Rakkaus on sokea saa ensi-iltansa 26.4. Näytelmän on ohjannut ja työryhmän tekstien pohjalta käsikirjoittanut Anu Aaltonen.
Iiris-keskuksen käytävillä huhutaan, että tässä esityksessä rakkaudellekin on lupa nauraa.

Vuoden 2016 toimintakalenterin, kirjoituskilpailun osallistumisohjeet ja ajankohtaisten tapahtumien tarkemmat tiedot löydät yhdistyksen nettisivuilta osoitteesta www.kulttuuripalvelu.fi

Valoisaa kevättä! toivottaa kulttuurisihteeri