MAAILMA SIISTIKSI

Kajastuksen Lukunurkkaan kymmeniä kirja-arvioita kirjoittanut toimittaja Tuula-Maria Ahonen on myös Roska päivässä -liikkeen perustaja ja sen vannoutunut puolestapuhuja. Roskaliike on sydämen ja omantunnon liike.

Äiti Amma puolestaan on maailmankuulu rauhan ja rakkauden lähettiläs, joka levittää oppian halaamalla ja syleilemällä.
Oikealta nimeltään Äiti Amma on Mata Amritanandamayi. Hänet tunnetaan kautta maailman nimellä Amma, joka tarkoittaa äitiä.
Amma on halannut jo yli 35 miljoonaa ihmistä eri puolilla maailmaa. Hän sanoo, että rakkaus on uskonto, jota maailmamme tarvitsee nyt kaikkein kipeimmin.
Amman syliin jonottavat ihmiset kaikista uskonnoista: niin katoliset nunnat kuin buddhalaiset munkit, kristityt, muslimit ja ateistit.
Amma vierailee vuosittain Euroopassa, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Australiassa, Aasiassa ja Afrikassa koskettaen ihmisten sydämiä missä ikinä liikkuukin. Amman kirjoja on käännetty 35 kielelle ja hänen nimiinsä perustettuja henkisiä keskuksia on 350 eri puolilla maailmaa.
Äiti Amma on käynyt Suomessa useita kertoja. Viimeksi häntä halaamaan sai kutsun myös Roskaliikkeen perustaja. Tuula-Maria lahjoitti hänelle kolmet roskapihdit.
Tuula-Maria kirjoittaa: ”Äiti Amma ja hänen seurueensa tuntuivat ilahtuvan lahjasta. Äiti Amma pyytää oppilaitaan ja ystäviään kaikkialla maailmassa noudattamaan Roska päivässä -liikkeen periaatetta, keräämään päivittäin ainakin yhden roskan. Maailma alkaa siistiytyä!”